Onze gezellige knusse winkel in het hartje van Heerlerheide is een bezoek waard.

Bij Wiering Optiek Heerlen voeren we een uitgebreide collectie met monturen voor iedereen. Zo krijgt u bij ons bijvoorbeeld al een complete bril op sterkte vanaf €100,- en vaak is deze zelfs de dag erna al klaar. Hiernaast bestaat het assortiment uit verschillende modebrillen van diverse merken en voldoende klassieke modellen.

Meten is weten, onze gediplomeerde opticien zorgt ervoor dat u altijd de juiste brillenglazen krijgt en samen met glazen van Essilor bent u verzekerd van een uitstekend zicht. Voor multifocale brillenglazen geldt Essilor als uitvinder van de huidige generatie multifocale glazen met Varilux als de standaard. Ook voor Wiering Optiek Heerlen geldt dat wij u graag deze beste glazen aanbieden.

Zoekt u lenzen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze contactlensspecialisten adviseren u graag over passende lenzen en de verschillende mogelijkheden. Dankzij periodieke controles blijft een goed draagcomfort gewaarborgd.

Ook wanneer de zon schijnt denken wij aan u. Wij hebben een breed assortiment zonnebrillen en maken deze desgewenst graag voor u op sterkte.